We zijn verheugd te kunnen melden dat GVLR en s.v. Gems uit Maarssen de handen ineen slaan om gezamenlijk de turn- en gymnastiek sport in de regio aan te bieden. Vanaf het nieuwe seizoen 2019 - 2020 zullen er in zo veel mogelijk lokale gymzalen lessen worden aangeboden. Onder de gezamenlijke vlag van GVLR GEMS zullen wij het beste halen uit onze lessen en het plezier van de turners/ turnsters waarborgen.
Coronavirus
18 mrt., 2020
Naar aanleiding van berichtgeving vanuit de KNGU, RIVM en de overheid zullen al onze lessen en activiteiten tot 28 april vervallen. Als vereniging proberen wij jullie zo goed mogelijk te informeren. Daarnaast hebben we nog een aantal leuke inspiratie linkjes voor alle sportievelingen onder ons!
29 sep., 2019
Afgelopen zaterdag (21 september 2019) werden de Regiokampioenschappen Dames Turnen ingehaald. Deze wedstrijd kon vorig seizoen niet doorgaan vanwege de hitte. Voor de meisjes van de voormalige verenigingen SV GEMS en GV Leidsche Rijn was het de eerste keer dat we als één team op de wedstrijd vloer stonden. En niet zonder succes! In de categorie Instap D3 behaalde Jasmijn de Boer een mooie zesde plaats, Vera Pot direct daarachter met een 7de plek en Carlijn van Leeuwen met een sterke 10e plaats. Een hele prestatie op een finale met maar liefst 37 deelnemers. In de Pupil 1 D3 behaalde Naomi Uppelschoten het podium en mocht een bronze medaille mee naar huis nemen. In dezelfde ronde behaalde Tara Mentink in de Pupil 2 D3 een medaille met de 4e plaats. In Jeugd H wist Merle van Veen een 5e plaats te behalen. In Junior G kwam Kaya Repi uit voor GVLR GEMS. In de categorie Jeugd 1 D3 hadden we twee turnsters, Sofia Nattrodt Rodriguez wist de gouden medaille te winnen. Marli Beltman behaalde een mooie 11e plaats. Wat een geslaagde aftrap van het nieuwe seizoen als samengestelde vereniging.